01-idea-cover

Ideja

Idejno rješenje uređenja interijera uključuje 2D tlocrtnu vizualizaciju namještaja u prostoru kao i prezentiranje rasvjetnih tijela, podnih i zidnih obloga, namještaja po mjeri te skraćeni troškovnik.

Izvedba

Uključena IDEJA + Detaljno rješenje unutarnjeg rješenja na zahtjev uz kompletnu projektnu dokumentaciju koja vam pruža provedbu svih dogovorenih aspekata dizajna te naš nadzor tijekom cjelokupnog projekta. Savršeno za nove dizajne!

02-performance-ikona
03-good-to-go-cover

Ključ u ruke

Uključena IDEJA + IZVEDBA + Sveukupna organizacija cjelokupnih radova s uključenim potpunim vodstvom tijekom izvođenja radova i načina izvedbe temeljem dogovorenog projekta uređenja interijera. Ukratko, mi radimo sve dogovoreno!

Stručno savjetovanje

Usmeno savjetovanje o planiranom uređenju ili preuređenju interijera prema trenutnom stanju, ali uz sve prijedloge i ideje koje možemo ponuditi za vaš interijer - skice nisu uključene u cijenu. Obračunska jedinica je 60 minuta.

04-consulting-cover
05-masterclass-cover

MASTERCLASS

Jednodnevni stručni seminar za sve one koji su u svijetu uređenja interijera, profesionalno i poslovno, ali i za sve one koji žele istražiti novosti, trendove i svaku novu ideju. Učinite to za bolji dizajn interijera!

Coaching

Mentorsko osposobljavanje za profesionalno poslovanje u uređenju, preuređenju i dizajnu interijera, obavlja se uživo po principu jedan mentor jedan učenik. Svi detalji se unaprijed dogovaraju. Obračunska jedinica je 90 minuta.

06-coaching-cover

Kontaktirajte me

Sviđa vam se ono što ste pronašli na ovim stranicama, ali imate jedno ili dva pitanja? Ne ustručavajte se proslijediti ih meni i dat ću vam odgovore što je prije moguće.

    godina iskustva

    stručnih partnera

    projekata

    Klaudija Zubčić logo

    HIGH END LUXURY INTERIOR DESIGN