Možete li ZAISTA preurediti moj prostor bez da ga vidite uživo?

Da, naravno da mogu! Za primjer; sudjelovala sam u mnogim međunarodnim natječajima gdje ne postoji prilika uživo vidjeti prostor. Stoga, da. Više nego sposobna sam preurediti i dizajnirati Vaš prostor bez da uđem u njega. To radim najbolje.

Što ako nemam tlocrt mojeg prostora koji želim urediti?

Nema problema! Ukoliko ne posjedujete tlocrt Vašeg prostora za izradu istog možete koristiti besplatnu iOS i Android aplikaciju Magic Plan. Objašnjenje za korištenje je unutar same aplikacije. Ukoliko ne koristite pametni telefon budite kreativni; nacrtajte svojom rukom tlocrt prostora na papir, a ja ću Vam objasniti koje dimenzije su mi bitne za projekt. Kada ste gotovi s crtežom trebate ga skenirati i poslati meni putem linka koji se nalazi u mailu u kojem je potvrda o narudžbi. Pogledajte ovdje kako ucrtati i slikati prostor.

Možete li mi preurediti više od jedne prostorije?

Da, naravno. Na stranici s narudžbom vidjet ćete različite prostore koje možete naručiti za dizajniranje. Odaberite željene prostore, potvrdite narudžbu i ja ću Vas dalje voditi kroz proces.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje se vrši putem servisa PayPal, a kao sredstvo plaćanja možete koristiti sve poznate kreditne kartice: MasterCard, Amex, Visa ili Diners (Discovery) kao i debitne kartice.

Kada i kako mogu uploadati potrebne materijale?

Nakon izvršenog procesa plaćanja na vašu registriranu e-mail adresu stići će potvrda o plaćanju. U daljnjoj email komunikaciji, poslati ćete materijale.

Što znači 'niski cjenovni prag'?

Prije početka projekta svaki klijent će dobiti upit o financijskom limitu koji je predodredio za preuređenje odabranog prostora. Odabirom ovog plana, klijent određuje korištenje niskobudžetnih materijala masovne proizvodnje i slabije završne obrade za izvođenje projekta. Ovim izborom nisu obuhvaćeni strukturalne izmjene postojećeg stanja/prostora.

Što znači 'srednji cjenovni prag'?

Prije početka projekta svaki klijent će dobiti upit o financijskom limitu koji je predodredio za preuređenje odabranog prostora. Odabirom ovog plana klijent određuje korištenje materijala srednje i visoke klase i srednje kvalitete završne obrade za izvođenje projekta. Ovim izborom obuhvaćene su osnovne strukturalne izmjene postojećeg stanja/prostora.

Što znači 'visoki cjenovni prag'?

Prije početka projekta svaki klijent će dobiti upit o financijskom limitu koji je predodredio za preuređenje odabranog prostora. Odabirom ovog plana klijent određuje korištenje visokokvalitetnih materijala vrhunske klase i završne obrade. Ovim izborom obuhvaćena je cjelokupna strukturalna izmjena postojećeg stanja/prostora.

Što je 'starter namještaj'?

Riječ je o namještaju koji je proizveden u velikoj industrijskoj količini čime se njegova vrijednost, ali i nabavna cijena smanjuje. U večini slučajeva riječ je o proizvodima međunarodnih tvrtki koje nude gotove proizvode bez mogućnosti personalizacije bilo kojeg segmenta. Ovo je namještaj koji, osim modernog dizajna, nudi i dobar omjer “uloženo – dobiveno”.

Što je 'kvalitetni namještaj'?

Namještaj koji spada u ovu kategoriju, kao i starter namještaj, može biti proizveden u velikoj industrijskoj količini, ali njegova završna obrada, kvaliteta materijala kao i multifunkcionalnost dobivena dizajnom su njegova prednost. Ovu vrstu namještaja ćemo, u večini slučajeva, pronaći u trgovinama namjenjenim unutarnjem uređenju i dizajnu, a često su cjenovno iznad prosječne vrijednosti namještaja.

Što je 'namještaj po mjeri'?

Namještaj po mjeri, kao što i sam njegov naziv govori, je namještaj koji je dizajniran, projektiran i izrađen za specifičnu situaciju i prostor. Posebna pozornost je posvećena detaljima, materijalima i sposobnosti majstora. Ovakav namještaj se, u večini slučajeva, može kupiti/naručiti u privatnim renomiranim radnjama.