klaudija-zubcic-landing-page-hr

Redizajnirajte svoj:

Dom

Nikada nije kasno ponovno se zaljubiti u svoj DOM. U njegove zidove, namještaj, u svaki njegov detalj koji ga čine samo Vašim.

Radni prostor

Na radnom mjestu provedete 1/3 svojeg dana. Učinite Vaše radno mjesto prostorom u koji se uvijek s radošću vraćate…kao i Vaši klijenti.

Zabava

Želite novi izgled za svoj restoran, caffe ili salon? Pretvorite svoj prostor u jedinstven doživljaj. Krenite u ovu slatku avanturu i stvorite savršen prostor.

Naše usluge za Vas kao…

Vlasnik

Vi ste jedinstveni. Vaš stil je samo Vaš. Prenesite Vaš stil, energiju i inspiraciju na Vaš prostor. Zajedno ćemo stvoriti savršenstvo bez obzira je li riječ o poslovnom prostoru ili domu.

Agencija za nekretnine

Ne, ne morate urediti nekretninu prije prodaje/najma, ali možete klijentu, umjesto stana/kuće, ponuditi DOM. Pokažite klijentima kako i što mogu napraviti. Ja ću Vam pomoći!

Građevinska tvrtka

Ponuditi gole zidove, hladne prostore ili kompletno uređen DOM investitorima i klijentima (pa makar samo na papiru) čini veliku razliku. Trebate dodatne dokaze? Nađite ih ovdje!

Koraci do Vašeg prostora

Biranje prostora i paketa

Jednostavnost moje pomoći Vama i Vašem prostoru kreće s prvim korakom, a ja ne znam za male ili velike korake. Jedan klik i krećemo u online avanturu. No, krenimo!

Unos informacija

Naša korespondencija ne prestaje dok ne dobijete ono što ste zamislili, ali ako u startu znate što želite onda mi proslijedite ideje, slike, informacije. Bit ćemo brži.

Plaćanje

Dopustite da Vam posvetim svoju pažnju, iskustvo, znanje i kreativnost. S vama, za Vas i s Vama ću krenuti u izazov zajedničke i međusobne inspiracije. Idemo?

Komentari korisnika

Svoj dom smo voljeli, ali smo se ponovno zaljubili nakon “online-tretmana” koji je Klaudija odradila brzo i profesionalno. Upravo po našoj mjeri. Svaka čast i preporuka!

Drago P., Split, HR

U početku smo imali viziju koja je postala stvarnost tek kada smo se predali u profesionalne ruke Klaudije. Sada imamo prostor kakav smo i zamislili.

Bernard J., Frankfurt, DE

Moderna elegancija i bezvremenski detalji bili su naša želja koju nam je Klaudija pretočila u naš svakodnevni prostor. Naše obično potkrovlje je zablistalo u novom ruhu! Sada idemo u realizaciju našeg idejnog rješenja!

Obitelj Šušnjara, Hamburg, DE